Back to site
Since 2004, our University project has become the Internet's most widespread web hosting directory. Here we like to talk a lot about web servers, web development, networking and security services. It is, after all, our expertise. To make things better we've launched this science section with the free access to educational resources and important scientific material translated to different languages.

AthTek WebAPP Kit (komplet alata) - Kreirajte aplikacije iz C/S-a u B/S

AthTek WebAPP Kit je napredni RIA builder (“graditelj”) za razvoj web aplikacija. Može pomoći software developerima da bez napora konvertuju programe C/S tipa u web aplikacije B/S tipa, bez zahteva za ikakvim veštinama u HTML-u, JAVA-i, ASP-u ili PHP-u. Bićete u stanju da kreirate aplikacije na bazi web-a u roku od par minuta sa AthTek WebAPP Kit-om. Ako tražite alat koji može da vam omogući da kreirate web aplikacije iz sopstvenih C/S projekata, toplo preporučujemo naš WebAPP Kit, a vi ćete naći koristi od njega!

Zašto treba da kupim punu verziju?
* Puna verzija će ukloniti sva ograničenja uključujući informacije o aplikacijama i priloge (attachments);
* Besplatna 24/7 online tehnička podrška za sve kupce WebAPP Kit-a;
* Besplatno download-ovanje svih demo-a projekta WebAPP Kit-a;
* Besplatan update servis doživotno.

Kome je potreban AthTek WebAPP Kit?

Modernoj korporaciji koja koristi aplikaciju za menadžment preduzeća:
Moderne korporacije uvek uzimaju visoko tehnološke metode menadžmenta preduzeća za viši ROI. ERP, CRM i mnoge druge poslovne aplikacije, zadužene su za poslovne operacije u modernim korporacijama, ali bilo je mnogo problema sa poslovnim programima od strane klijenta. Kao što svi znamo, poslovni programi od strane klijenta zauzimaju mnogo prostora, ali imaju slabo kreiranu efikasnost. I više od toga, poslovni programi od strane klijenta imaju manje interaktivni radni protok od klijenta do klijenta, od servera do klijenta i od klijenta do servera. Zbog toga je SaaS toliko popularan u današnje vreme. Biće potrebno, ne samo mnogo vremena, već i mnogo novca za manuelno premeštanje poslovnih programa od strane klijenta u aplikacije na bazi web-a SaaS moda. AthTek WebAPP Kit pruža rešenje za konvertovanje tih poslovnih programa od strane klijenta u aplikacije na bazi web-a direktno i efikasno. Takođe će uštedeti najmanje 90% novca u odnosu na tradicionalne načine.

Timu za razvoj web-a:
Timu za razvoj web-a će se dopasti AthTek WebAPP Kit, jer može da kreira aplikacije na bazi web-a iz postojećih projekata, bez napora i brzo. Sve više software-skih projekata ima potrebu za verzijom na bazi web-a, koja može da se sinhronizuje sa serverom. Ponekad, tim ima dobar projekat u C/S tipu, ali bi bio izazov kreirati aplikaciju na bazi web-a prema originalnom projektu. Ako imate AthTek WebAPP Kit, to ne bi trebalo da je veliki problem. Može vam pomoći da konvertujete projekte C/S direktno u web aplikacije B/S tipa, da vam nije potrebna veština u oblasti razvoja web-a. Ako vaš tim namerava da razvija aplikacije na bazi web-a prema opštem PC software-u, naš WebAPP Kit svakako može efikasno da uštedi na budžetu i ciklusu razvoja.

Webmaster-u koji želi da obezbedi aplikacije na bazi web-a:
Aplikacije na bazi web-a mogu doneti više prometa na web sajtovima. Naročito za mala preduzeća koja prodaju proizvode online, aplikacije na bazi web-a će u velikoj meri povećati prodaju i pojačati lojalnost kupaca. Ako ste software developer, možda su vas pitali sto puta “da li imate online demo?” ili “zašto ne obezbedite online demo?” Biće to direktan način da predstavite svoja software-ska rešenja uz inteligentne aplikacije na bazi web-a. Ali, bio bi i veliki izazov konvertovati PC software C/S tipa u aplikacije na bazi web-a B/S tipa. AthTek WebAPP Kit će vam pomoći da se otarasite ovog problema i osposobiti vas da gradite aplikacije na bazi web-a direktno iz vašeg PC software-a.

Ključne karakteristike

Konvertovanje C/S Programa u B/S Web Aplikacije

Koji alat vam može pomoći da brzo konvertujete programe C/S tipa u web aplikacije B/S tipa? To je AthTek WebAPP Kit! Efikasno će generisati aplikacije na bazi web-a prema vašim postojećim projektima C/S tipa.

 

Nije potrebna veština u oblasti razvoja web-a

Ne morate biti ekspert u HTML-u, ASP-u JAVA-i ili PHP-u za web razvoj, i dalje možete kreirati aplikacije na bazi web-a uz ovaj WebAPP Kit. Jedina stvar koju treba da uradite je da budete ekspert u razvoju samog software-a!

 

WYSIWYG

Ono što vidite je ono što dobijate. Sa AthTek WebAPP Kit-om, omogućeno vam je da dizajnirate svoj program na potpuno vidljiv način. Možete videti šta bi vaše web aplikacije bile u oblasti kompiliranja.

 

Multi-Server podrška

IIS i Apache su dva najrasprostranjenija Web servera. Web aplikacije kreirane od strane AthTek WebAPP Kit-a mogu apsolutno da podrže ova dva web servera, kao i druge prilagođene servere.

 

Višejezična podrška

Sa standardnim COM port podešavanjima, podržava višestruke jezike razvoja software-a uključujući Delphi, C builder i VC++. Takođe je kompatibilan sa većinom VCL komponenti. OpenGL i DirectX su podržani.

 

Lakoća razmeštanja

Ne treba da menjate išta u vašem web serveru. Jedina stvar koju treba da uradite je da kopirate i nalepite (copy and paste) fajlove u 'WWW' folder u vašem serveru, i promenite imena output fajlova radi generisanja linkova.

 

Jedan klik kreira RIA

Aplikacije na bazi web-a se mogu kreirati samo jednim klikom. Ako imate postojeći projekat razvoja software-a, jedina stvar koju treba da uradite je da kliknete dugme za kompiliranje i WebAPP Kit će sve završiti u roku od nekoliko sekundi.

 

Troubleshooting (rešavanje problema) na lokalnom serveru

Aplikacije na bazi web-a je moguće edit-ovati u potpunosti u AthTek WebAPP Kit-u. Dopušteno vam je da rešavate probleme (troubleshoot) ili lako dodajete/modifikujete bilo koju funkciju na projektu na vašem lokalnom virtuelnom serveru.

 

Brzo generisanje RIA iz software projekta na bazi C/S-a

Ne treba da čekate nekoliko nedelja ili čak nekoliko meseci za kompletno prenošenje u aplikacije na bazi web-a, AthTek WebAPP Kit znatno može da skrati ciklus razvoja, na nekoliko minuta.

 

Visoki kvalitet i efikasne Internet aplikacije

AthTek WebAPP Kit omogućava software developerima da pogodno kreiraju internet aplikacije visokog kvaliteta. Ako imate PC software projekat visokog kvaliteta, moćićete da generišete njegovu internet verziju.

 

Uštedite novac i skratite ciklus razvoja

Koštaće vas najmanje hiljade dolara ako želite da generišete aplikacije na bazi web-a u skladu sa vašim PC software sistemima, a treba da čekate dugo. WebAPP Kit će vam pomoći da se otarasite ovog problema.

 

Bogati besplatni online demo-i

Ima mnogo demo-a projekata na našem web sajtu, vama je dopušteno da ih download-ujete besplatno. Takođe možete pristupiti ovim demo-ima da pogledate kako to deluje na direktan način. Zatim biste mogli da pokušate da ih kreirate sami.

 

SaaS je trend!

SaaS će se u velikoj meri koristiti u modernim web sajtovima i dobar je za posao online. Sve više web sajtova daju RIA (Rich Internet Applications (Bogate internet aplikacije)). Ako želite da pobedite u vašem poslu, treba vam SaaS iz AthTek WebAPP Kit-a!

Sistemski zahtevi

OS Linux Server, Windowns Serveri, Drugi Web Serveri
Procesor 1GHz Intel/AMD procesor ili gore navedeni
RAM 256MB RAM (512MB ili gore preporučeni)
Slobodni Hard Disk 10MB prostora za instalaciju
Browser (pretraživač) IE i IE Core Browser-i
Published (Last edited): 18-06-2013 , source: http://www.athtek.com/web-application-kit.html#.UcLbZFIYrCN