Back to site
Since 2004, our University project has become the Internet's most widespread web hosting directory. Here we like to talk a lot about web development, networking and server security. It is, after all, our expertise. To make things better we've launched this science section with the free access to educational resources and important scientific material translated to different languages.

Добре дошли Бележки

Source: http://www.creativeinnovationglobal.com.au/ci2011/welcome-notes/
Таня де Йонг AM, основател и изпълнителен продуцент Ci2011

Таня де ЙонгДобре дошли в Creative иновации 2011.След преобладаващото успеха на на учредителната нашия случай през 2010 г., аз съм развълнуван и удоволствието да покани да се присъединят към нас в Париж в края на Мелбърн тази пролет. Темата на Ci2011 е " Предизвикателствата и възможностите на супер-свързан свят ".

Този много важен разговор е предназначена да допринесе за манифест за промяна в себе си, нашите организации, нашите общности и нашия свят.

Ci2011 ще бъде място, за да се свържете, създаване, промяна, проучи въпроса, да споделят и да се учат. А мястото, за да се забавляват и вдъхновен. А мястото, за да изобретят отново бъдещето. Събитието е в процес на обединяване на различни гласове на някои от водещите говорители, мислители, предприемачи, новатори, възпитатели и лидери в нашия свят днес.Ci2011 е международната общност, междусекторна програма.

Ние вярваме, че нашата програма е важно за всеки, който се интересува във водещи на промяна и постигане на бизнес успех, тъй като творчеството и иновациите са стратегически инструменти за нашето бъдеще. Неотдавнашното IBM главен изпълнителен директор на глобално проучване, което анкетираните 1500 изпълнителни директори, идентифицирани творчество като най-важен ръководството атрибут през следващите 5 години в един все по-сложна глобална среда.

Разгръщане на творческия потенциал на лидерство в един свят, който се върти все по-бързо е от съществено значение, за да представи новаторски решения на индивидуално и колективно ниво, за да отговори на предизвикателствата и възможностите, пред които сме изправени.

Нашият глас е символ на това, което сме. Трансформация е наистина възможно, когато го намерим и разширяване на нашия собствен глас и изграждане на мостове на разбирателство, а не стена между нас. След това можем да отпразнуваме нашите различни гласове и да се обединят като един за общото благо.

Това е рядка възможност да се учат, да се свърже и да споделят идеи в различните сектори с някои от най-влиятелните мислители в света под един покрив. Като Джон M.Richardson младши заяви: "Когато става дума за бъдещето, има три вида хора: тези, които нека да се случи, тези, които правят това да се случи, и тези, които се чудят какво се е случило. "Моля ви, елате заедно и да го направи се случи! Това обещава да бъде друго незабравимо преживяване.

Хю Морган AC - посланик Ci2011

Хю Морган ACА супер-свързан свят се върти все по-бързо... къде отиват? Това е уникална възможност да се ангажират с изключителни хора, чийто живот е бил трансформиран от превръщането на добрите идеи в нещо полезно. Успехът в това е изкуство, не е рецепта, както и признаването и адаптация на това е предпоставка, условие за Общността да бъдат успешни новатори и да се справят с постоянна промяна.Нашата необходимостта да се направи този преход никога не е била по-голяма. Този велик симпозиум е един много специален възможност не трябва да се пропуска.

Сър Густав Nossal AC, CBE, FRS, FAA - Ci2011 посланик

Сър Густав NossalС течение на годините се научих да стойност, индивидуално и колективно творчество и иновации, да се работи с прекрасни учени Уолтър и Илайза Хол институт или работа с Бил и Мелинда Гейтс на техните глобални здравни инициативи. Като централно ядро през всичко това, знам, че стойността на хората умовете, възможности за сътрудничество и кръстосаното опрашване на различни идеи.Creative иновации 2011 г. е изключителна възможност да се даде възможност на тези три важни фактора. Зашеметяващи умове като Raymond Kurzweil и Даниел Денет, чудесна възможност за сътрудничество в много благоприятна среда, която също използва изкуства и музика, за да се улесни откритост и накрая голямо разнообразие от мисълта, че през безброй сектори и дейности.

Ние наистина сме благословени да имат такава възможност на прага ни, тук в Австралия и Мелбърн, за да може всичко това да се обединят. Поздравления за всички, участва в помага да се направи чудесен успех и се надявам, че ще продължи в продължение на много години и растат по-голям и по-успешни в международен контекст. Очаквам с нетърпение вашата подкрепа, обслужване, мисли и сътрудничество.

Професор Алън Fels AO - посланик Ci2011

Професор Алън Fels AO"Антрополозите ни казват нашите мозъци са трудно жични да бъде естествено разказване на истории машини, 70% от това, което научаваме, е чрез историята. През 21 век вече сме поставили началото на възраст от гигантски истории: историята, които пресичат света, в един миг, истории, които може да се пипне и да включва милиарди хора. Възможностите са огромни и освобождаващо, но много от предизвикателствата са тези, които идват от нашата собствена трудно жични състав на негативни истории, истории за непознати, да се опасяваме, навици, за да се вкопчат и нови възможности, за да се оказва съпротива. Моето желание за участниците в Ci2011, е, че можете да дойдете заедно за създаване на оптимистичните нови истории за нашия супер, свързан с време и място. "

Published (Last edited): 26-02-2012