Back to site
Since 2004, our University project has become the Internet's most widespread web hosting directory. Here we like to talk a lot about web development, networking and server security. It is, after all, our expertise. To make things better we've launched this science section with the free access to educational resources and important scientific material translated to different languages.

Deepwoods Software

Deepwoods Software može da napiše program za vaše specifikacije, u C ili C + +, sa cross platformom gde je GUI napisan u Tcl / Tk. Možemo prevesti stari kod na savremene jezike i operativne sisteme. Možemo napisati Tcl glue kod, sa ili bez cross GUI platformom za postojeće module C ili C + + koda. Možemo da pomognemo sa migracijama projekta softvera. Imamo veliko iskustvo sa akademskim istraživačkim projektima, tako da ako vaše istraživanje zaostaje zbog potrebe da se razvije softver za podršku, Deepwoods Software može da vam pomogne tako što će napisati softver za podršku, tako da možete da se koncentrišete na vaše istraživanje.

Deepwoods Software može napisati CGI skriptu zasnovanu na Tcl za vaš sajt. Kolica za kupovinu, ankete, knjige utisaka i veb sajtovi sa podacima. Mi možemo da sarađujemo sa vašim veb dizajnerom i da transparentno integrišemo skripte u postojeći veb sajt.

Deepwoods Software takođe može da napiše prilagođeni PHP kod, uključujući i prilagođene WordPress dodatke, koji služe mnogim posebnim potrebama.

Deepwoods Software može da prilagodi postojeći program tako da odgovara vašim potrebama. Možemo prilagoditi komad open source softvera za rešavanje vaših posebnih potreba. Možemo vam pomoći u problemima vezanim za "Dependency Hell" i pomoći u dobijanju pravilno instaliranog i konfigurisanog dela softvera.

Recite nam šta želite da postignete i mi ćemo obezbediti besplatnu procenu rizika posla. Ako ne možemo da vam pomognemo, mi ćemo vas uputiti na nekoga ko može, bez dodatnih troškova! Deepwoods Software se nalazi u Wendell, Massachusetts, u istočnom Franklin County / Severnom Quabbin regionu. Možemo lako sići u Pionirske doline na bilo koji od pet koledža da vam pomognemo sa akademskim istraživačkim projektom.

Published (Last edited): 26-02-2013 , source: http://www.deepsoft.com/home/services/programming/