Back to site
Since 2004, our University project has become the Internet's most widespread web hosting directory. Here we like to talk a lot about web servers, web development, networking and security services. It is, after all, our expertise. To make things better we've launched this science section with the free access to educational resources and important scientific material translated to different languages.

Web dizajn i razvoj


Web Dizajn & Razvoj

Doći do ciljane publike na pristupačan način.

 

results-oriented-website-design-and-development

 
Dizajniranje web sajta nije ni približno toliko skupo kao radio ili novinski oglasi, a zapravo će Vam doneti mnogo bolje rezultate. To je zato što Vaš sajt može postati Vaš najbolji, prodavac, stvarajući nove kontakte i kupce za Vas dok Vi spavate!
 

  • Pružite svojim posetiocima pouzdan i profesionalan prvi utisak.
  • Dizajnirajte svoj sajt da deluje kao jak prodavac koji, u stvari, radi za Vas 24/7/365.
  • Postignite visok rang. u rezultatima Google pretrage, fraza za kojim Vaši klijenti tragaju.

 
 
 
 
 

Važan je dobar web dizajn. Imate 3 sekunde da zgrabite pažnju Vaših posetilaca.
 
 

Mi smo se uverili da se računa.

Sa grafičkim rasporedima koji usmeravaju oči korisnika, i jasnim i privlačnim pozivom na akcije, Vi ćete povećati stope konverzije i pretvoriti Vaše posetioce u klijente koji plaćaju.
 
request a web design quote
 
 
request a web design quote

 
 
 
 
 

Koliko košta sajt?

Neke web dizajn agencije naplaćuju desetine hiljada dolara za sajtove, samo zato što imaju da pokriju ogromne režijske troškove. Da li zaista želite da platite za one dodatne slojeve menadžera računovodstava, ili za pripravnika koji raznosi kafe okolo?
 

Druge firme za dizajn koriste ljude koji ne mogu da znaju proces dobrog web dizajna. Ove kompanije proizvedu "1, 2, 3" rešenja, ili "jedna-veličina-odgovara-svima" pristup (i onda Vam naplaćuju mesec za mesec, za isti gotov proizvod, samo sedeći tamo).
 

Mi nismo oni.
 

Zar ne zaslužujete potpunu kontrolu nad sajtom koji ste platili? Zar ne biste želeli slobodu i garanciju da budete u stanju da ažurirate svoj sajt u budućnosti?

 
 

Mi smo zlatna sredina

  • Mi smo dovoljno mali da možemo posvetiti sve naše resurse Vama, ali ipak dovoljno pametni da nemilosrdno pobedimo konkurenciju.
  • Poznajemo mali biznis. Mi znamo šta je potrebno da bi uspeli.
  • Najbolje od oba sveta - mi smo tim kreativnih stručnjaka i zaduženi smo samo za ono što je Vama potrebno.

 
 

Prilagođeni pristup optimizuje rezultate

Šta dobijate: Pristupačan web sajt koji će omogućiti da Vaš posao zgrabi svoj udeo na tržištu, impresioniraće Vaše posetioce, i poslužiće kao centralni čvor za Vaš online marketing uspeh.
 
Online prisustvo Vam omogućava da ciljate i uhvatite svoju publiku u ovoj digitalnoj sferi: mi Vam samo pomažemo da se krećete. Sa odgovarajućim alatima i resursima, možete integrisati Vašu viziju na ovom sve ekspanzivnijem digitalnom tržištu.
 
 

Naš proces web dizajna

Discuss
1

 

RAZMOTRITI

Putem konsultacija vezanih za dizajn, ili naše lake za korišćenje forme, Website Project Planner, koju možete da popunite sami, mi upoznajemo Vaš posao i Vaše klijente, i naučićemo sve o Vašim specifičnim ciljevima ili zadacima.

Design
2

 

DIZAJNIRATI

Kada znamo Vaše ciljeve, mi stvaramo koncepte i modele dizajna. Svaki sajt je specijalno dizajniran za Vaš posao, pa čak i ako smo koristili WordPress temu kao bazu, nećete morati da brinete o cookie-cutter rezultatima.

Develop
3

 

RAZVITI

Kada sve izgleda dobro za Vas, idemo kroz proces razvoja . Ovo uključuje back-end kodiranje, prilagođavanja i Search Engine Optimization tehnike.

 

Deliver
4

 

DOSTAVITI

Vršimo rigorozno testiranje da bi se osigurali da sve funkcioniše pravilno, na svim pretraživačima i uređajima. Mi ćemo postaviti mapu sajta na Google-u i drugim pretraživačima, a potom objaviti da radi.

 

Razvijajte svoje online poslovanje sa Freshtight web dizajnom.

 

request a web design quote
 
 
request a web design quote


Published (Last edited): 19-12-2012 , source: http://freshtightdesigns.com/services/website-design-and-development/