Back to site
Since 2004, our University project has become the Internet's most widespread web hosting directory. Here we like to talk a lot about web servers, web development, networking and security services. It is, after all, our expertise. To make things better we've launched this science section with the free access to educational resources and important scientific material translated to different languages.

Izgradnja obrazaca nikada nije bila ovako jednostavna

od strane FRED SHOWKER-a


Godinama već govorimo o mogućnostima moćnog i zabavnog sotware-a za dizajniranje obrazaca Artlandia-e. Sada su lansirali sjajnu novu web aplikaciju za pravljenje i podelu ponavljajućih obrazaca -- online! Na vašem pregledaču! Naziva se Artlandia SymmetryMill, i ako vam ikada zatreba obrazac za vaše grafike, želećete da ga isprobate!

SymmetryMill proširuje arsenal dizajna za obrasce sa najnovijim, prihvatljivo jednostavnim za upotrebu alatkama za širu publiku, protežući se na finu umetnost i površinski dizajn, tekstil, pribor za pisanje, web i ostale dizajnere, pa do hobista i učenika. Integrisanje u protok rada na dizajniranju obrazaca predstavlja pristup novootvorenom web skladištu ponavljajućih obrazaca.

SymmetryMill dopunjuju Artlandia-ini popularni priključci za dizajn obrazaca SymmetryWorks i SymmetryShop koji se izvršavaju u profesionalnim Adobe aplikacijama (Illustrator i Photoshop, zadovoljavajuće). SymmetryMill, sa druge strane, za rad zahteva samo web pregledač i jednako je koristan profesionalnim dizajnerima, kao i "nama ostalima." Najnovije verzije Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, i ostalih popularnih pregledača, ga podržavaju. Najprihvatljivije ponude Artlandia-e su te što je, SymmetryMill takođe najprihvatljiviji i dostupan je za upadljivo niže pretplatničke sume.

Nova aplikacija kreira smoslene ponavljajuće obrasce za svih sedamnaest matematički mogućih tipova simetrije, na osnovu bilo koje JPG, PNG, ili gif slike. Ugrađeni uklapajući algoritmi omogućuju kreiranje smislenih obrazaca, čak i kada rezultat, u suprotnom, prikazuje drugačije granice između motiva obrasca. Standardni filteri za podešavanje boje i oštrine modifikuju obrasce na licu mesta. Pogled na sačuvan snimak obrasca, automatski izbacuje tačan recept za kreiranje obrasca i podešava prikladne vrednosti svih SymmetryMill komandi.

Centrala obrazaca(Pattern Central) -- Korisnici mogu deliti svoje obrasce sa prijateljima, ili javno, preko novog Artlandia web skladišta, Pattern Central, gde se obrasci mogu pregledati po datumima, popularnosti, tagovima i ostalim kategorijama. Nove mogućnosti su, takođe, objavljene na Twitter nalogu @symmetrystream. Podeljeni obrasci se mogu učitati natrag na SymmetryMill jednim klikom. Važna napomena, učitavanje podeljenih obrazaca prikazuje i kako su oni kreirani. Ovo je neprocenjivo za početnike i štedi vreme iskusnijim korisnicima, koji mogu momentalno modifikovati podeljeni obrazac i kreirati sopstveni derivat podešavanja obrasca.

Želim da vas ohrabrim da okrenete krug u Artlandia SymmetryMill-u! Dostupan je kao besplatna ograničena verzija, da vam omogući probu svojih moći. Ako vam se dopadne, imaju nekoliko različitih planova za najkreativnije korisnike. Veoma je cool ... i možete im reći da vas Fred šalje!

Artlandia Symmetry

Mill Pattern Central

hvala na čitanju

Artlandia SymmetryMill je dostupan kao ograničena besplatna verzija, koja radi sa ugrađenom demo slikom, ili kao potpuna verzija, uz pretplatu od $69 za godinu ($5.75/mesečno) ili $99 ($4.12/mesečno) za dve godine. Mesečna pretplata od $35 je dostupna povremenim korisnicima. Pretplata za studente je 50% manja. SymmetryMill pretplata, takođe, može ići u paketu sa SymmetryWorks, SymmetryShop, i ostalim proizvodima Artlandia-e. Više informacija u vezi SymmetryMill je dostupno na Artlandia website-u, www.artlandia.com.

___________________________________________________________________________

Ne zaboravite ... želimo da vas ohrabrimo da podelite svoja otkrića sa ostalim čitaocima. Samo pošaljite email , ubacite sopstveni artikal , pridružite se Design Cafe forumima, ili pratite DTG on Facebook !

Published (Last edited): 24-01-2013 , source: http://www.graphic-design.com/artlandia_symmetryMill