Back to site
Since 2004, our University project has become the Internet's most widespread web hosting directory. Here we like to talk a lot about web development, networking and server security. It is, after all, our expertise. To make things better we've launched this science section with the free access to educational resources and important scientific material translated to different languages.

Java Sertifikat
Nakon što sam postao Sun sertifikovani Java programer (sprovedeno od strane kompanije Sun Microsystems), mislio sam da pokušavam da pomognem drugim aspirantima. To je bio jedini način koji sam mogao da smislim a da pokažem svoju zahvalnost svim osobama koje su mi pomogle, davajući odlične java resurse vezane za Java sertifikat na njihovim sajtovima. Dakle ja sam dizajnirao java lažni ispit . Pitanja su malo teža nego na stvarnom ispitu. Ovaj ispit pokriva gotovo sve ciljeve, osim veoma jednostavnih tačaka. Ispit je dizajniran sa SCPJ2 ispitom u vidu. Mada, Sun Microsystems je lansirao novu verziju ispita (Java 1.4), većina ciljeva je ostala ista. Dakle, ovaj lažni ispit ostaje koristan aspirantima koji žele da polažu bilo koju verziju ispita.

Drago mi je da kažem, da je ovo jedan od najviše visoko ocenjenih lažnih ipsita na internetu. Da bi ste videli šta je komentarisano u vezi ovog ispita, kliknite ovde.

Takođe, postoje i beleške za ovaj ispit. Ove beleške su napravljene onda, kada sam ja učio za ovaj ispit. Iako, ove beleške nisu konačne, one će se svakako pokazati korisnim, bar se nadam.

Konstantovao sam dole nekoliko najbitnijih tačaka o Java programskom jeziku. Ovo će posebno biti korisno onima koji uskoro polažu SCPJ2 ispit. Možete ih koristiti za obnavljanje u poslednjem minutu.

Naći ćete mnogo korisnih linkova ka drugim sajtovima koji imaju besplatne java lažne ispite, linkove za besplatno preuzimanje java lažnih ispita, besplatne java knjige (online i za skidanje), studijske materijale i besplatne java resurse na stranicama.

Ako želite da znate koje sam knjige ja koristio dok sam spremao ispit za Java sertifikat, kliknite ovde .Published (Last edited): 25-11-2012 , source: http://www.akgupta.com/Java/certification.htm