Back to site
Since 2004, our University project has become the Internet's most widespread web hosting directory. Here we like to talk a lot about web development, networking and server security. It is, after all, our expertise. To make things better we've launched this science section with the free access to educational resources and important scientific material translated to different languages.

Lista alata

Kanban / Scrum Software Tools

Evo liste alata za razvoj softevrske alikacije nazvane Kanban ili Scrum. Veoma se alat razlikuje od od jednostavne elektronkse table do potpunog softverski urađenog performansa koji se koristi za veoma agilne softverke aplikacije. Fokus na ovu listu jeste primena fizičkih tabli i lepljivih podstenika u elektronskoj okolini.

Većina ovih alata koristi Software-as-a-Service (SaaS) model. ne prostoji softver za instalacju. Sve što vam je potrebno jeste pretraživač. Neki se ne mogu ni instalirati na softvere kojima pristup imaju čitavi timovi. Iako je sam priszu kompikoban i traži mogo posvećivanja i pažnje, vaše informacije su sigurne ve dok ih za sebe držite.

Imajte na umu da neki od ovih alata izgledaju kao da nemaju zaštitu ili je imaju vrlo malo. Ako ste na vreme zaštitili vaše informacije i držite ih privatnim onda su one i sigurne.

Iako kod svih ovih alata postoji i konfiguracija besplatno, koja je prikazana sa (*) jeste potpuno besplatna sve od ažuriranja do danas. Dva alata na lsiti du otvorenih izvora i tako su i označeni. većina alata se razvija i podržava manju grupu. Ne zna se kakva je budućnost većine njih - za vašu informaciju - ako želite da zatvorite radnju. Postavite pitanja.

Kanban / Scrum alati

Published (Last edited): 26-05-2013 , source: http://brainslink.com/tools-list/