Mobilni Internet Aplikacioni okviri su u velikoj potražnji, kako sve više i više korisnika prelaze na upotrebu mobilnih uredaja za vecinu svojih kompjuterskih potreba. Ako ste programer aplikacija, a ne razvijate ili postavljate aplikacije za mobilnu upotrebu, propuštate veliki broj potencijalnih kupaca.

Iako razvijanje jedne od najboljih mobilnih aplikacija može biti izazov, postoje neki veliki mobilni internet okviri koji mogu da vam pomognu, da ubrzaju razvoj i da vam pomognu da budete uspešniji na takmicenju.

Ovo je naš izbor od 10 opcija velikih mobilnih internet aplikacionih okvira.

Ako vam se svidjaju ovi mobilni internet aplikacioni okviri, pogledajte ove druge postavke:

Uživajte!

Sencha okviri osetljivi na dodir

Sencha okviri osetljivi na dodir je prva aplikacija na svetu izgradena specijalno da poveca HTML5, CSS3 i JavaScript na najviši nivo jacine, fleksibilnosti i optimizacije. Mi pravimo posebno korišcenje HTML5 da ispostavi komponente kao što su zvuk i video, kao i zastupnika za lokalno skladištenje i cuvanje podataka van mreže. Napravili smo veliku upotrebu CSS3 u stilskom jeziku da bi obezbedio najsnažniji stil pozadine što je moguce.

Mobile Web App Frameworks

jQueri Mobilni

jQueri mobilni okvir prenosi mantru "piši manje, uradi više" na sledeci nivo: umesto pisanja jedinstvene aplikacije za svaki mobilni uredaj ili OS, jQueri mobilni okvir ce vam omoguciti da dizajnirate jednu veoma brendiranu i prilagodenu internet aplikaciju koja ce raditi na svim popularnim smart telefonima i tablet platformama

Mobile Web App Frameworks

jQTouch

jQueri prikljucak za razvoj interneta na mobilnom na iPhone, Android, iPod Touch i druge progresivnije uredaje HTML5.

Mobile Web App Frameworks

M Projekat

M-projekat sadrži sve UI i Core fajlove za izgradnju jQueri Mobilnih, baziranim mobilnim aplikacijama. Smešten je u softverskom skladištu. Slobodno pogledajte najnoviju verziju M-projekta i zamenite ga sa verzijom koja je ukljucena u Espresso aplikacije.

Mobile Web App Frameworks

DHTMLKS Touch - HTML5 JavaScript okvir za mobilne

DHTMLKS Touch je besplatna, zasnovana na HTML5 JavaScript biblioteka za izgradnju ukrštene platforme mobilne internet aplikacije. To nije samo skup UI dodataka, vec i kompletan okvir koji vam omogucava da kreirate upadljive, snažne internet aplikacije za mobilne i osetljive na dodir uredaje.

Pomocu širokog izbora dostupnih UI elemenata, možete izgraditi interaktivne mobilne aplikacije za posao ili zabavu. Onlajn Vizuelni dizajner alat obezbeduje bez koda, prevuci i otpusti okruženje za izgradnju interfejsa osetljivog na dodir. Preuzmite DHTMLKS okvir osetljiv na dodir i pocnite da razvijate sopstvene mobilne aplikacije sada!

Mobile Web App Frameworks

VebApp.Net

VebApp.Net pruža mnogo API, tako da je najveci deo posla uraden za vas. Ne treba gubiti vreme na AJAKS kodiranja, vec je ugradeno. Vi samo treba da preuzmete paket i pogledate obezbeden sajt da pocnete sa tim i da bacite pogled na dokumentaciju. Sve što vam je potrebno je zasnovano na InternetKit pretraživacu da testirate svoju prvu internet aplikaciju.

Mobile Web App Frameworks

Wijmo - jQueri UI Dodaci

Wijmo, mešavina JavaScript, CSS3, SVG i HTML5, je kompletan set od preko 30 UI dodataka. To je proširenje jQueri UI sa svakim dodatakom izgradenim po svojim standardima i okvirom. Svaki dodatak za preuzimanje tema je spreman.

Mobile Web App Frameworks

Mreža 960 na jQueri-Mobilnom

jqueri-mobilni-960 je port od 960 mreža na jQueri mobilnom. To objedinjuje fleksibilnost 960.gs, i lakocu jQueri mobilnog. Ima za cilj da donese vecu fleksibilnost jqueri-mobilnom projektu i tako olakša korišcenje na tabletima. Svidela mi se sposobnost jQueri-mobilnog da napravi aplikaciju opisujuci samo njegovu strukturu u HTML5. To cini da se aplikacije veoma brzo razvijaju. Ali je trenutno jQueri mobilni projekat prilicno sirov. Oni su samo podelili širinu na jednake delove, pružajuci malo kontrole dizajneru. Ona koristi prilagodeni API sa imenima koja se završavaju sa a, b, c ili d, na primer UI-blok-a. Nije klasicna mreža-4 ili raspon-3, tako da ne izgleda prijatno. Sve u svemu, jqueri mobilni projekat je uzaludno teško koristiti, posebno na velikim ekranima poput tableta. Mreže 960 su fleksibilne i dobro poznate. Tako sam koristio portovanu mrežu 960 da bi video da li to pomaže.

Mobile Web App Frameworks

SproutCoreHTML5 Aplikacija

SproutCore aplikacija premešta poslovnu logiku u pregledac tako da mogu odgovoriti na kucanja i klikove svojih korisnika odmah, izbegavajuci mucno kruženje naizmenicne internet konekcije. SproutCore snažan vezivni sistem vam omogucava da kreirate aplikaciju sa podacima. Samo opišite stanje vaše aplikacije i kako ide protok podataka od vaših modela do vaših prikaza i neka SproutCore uradi ostalo. Semanticki šabloni omogucavaju da pišete HTML i CSS koji se automatski ažuriraju kada se vaši modeli promene-nalik magiji. I u memoriji baza podataka vam omogucava da inteligentno upravljate i ispitate svoje podatke i sinhronizaciju sa serverom.

Mobile Web App Frameworks

NimbleKit

NimbleKit je najbrži nacin da se kreiraju aplikacije za iOS. Ne morate da znate Objective-C ili iOS SDK. Sve što je potrebno je da znate je kako da napišete HTML stranicu sa JavaScript kodom.