Back to site
Since 2004, our University project has become the Internet's most widespread web hosting directory. Here we like to talk a lot about web servers, web development, networking and security services. It is, after all, our expertise. To make things better we've launched this science section with the free access to educational resources and important scientific material translated to different languages.

Najčešća pitanja
“Sudi o čoveku na osnovu njegovih pitanja, pre nego odgovora.” – Voltaire

Da li ste skupi?
Mi smo mala firma, sa niskom režijom, i ušteđevinu prenosimo na vas. Često, koštamo manje od polovine koliko bi velika agencija naplatila! Kada potrošite dolar sa nama, neće biti dozvoljeno da se utroši uzalud. Umesto toga, svaki vaš dolar iz budžeta biće namenjen teškom radu dok ne umre od iscrpljenosti. A onda, zakopaćemo ga sa svim počastima na vaš bankovni račun.

Šta da radim sa svojim životom?
Ovo su najčešća postavljena pitanja, ne najčešća odgovorena pitanja. Ovde je lista poslova sa najvišim rangom zadovoljenja: BestJobs(Najbolji poslovi). A ovde su oni kojih se treba kloniti: WorstJobs(Najgori poslovi). Srećno!

Da li naplaćujete na sat,ili fiksno?
Mi uglavnom radimo za fiksnu nadoknadu, jer želimo da naše odnose održimo jednostavnim, mada neki projekti zahtevaju obračun na sat.

Da li možete da ispunite naš rok?
Ako se dogovorimo za rok, ispunićemo ga, pobediti ga, ili ćemo umreti pokušavajući.

Da li radite spec posao?
Hm…ne. Raspravljali smo zašto ne radimo spec posao u našem blogu.

Naša sekretarica može da dizajnira. Zašto ste nam potrebni vi?
Držanje vašeg kreativnog rada unutar kuće vas može koštati skupo na više od jednog načina.Proverite članak koji smo napisali o 4 skrivena troška kreativnih poslova unutar kuće .

Da li me supružnik vara?
Ne ni sa kim u ovoj kancelariji .

Kakvu vrstu usluge ćemo dobiti?
Iz razloga što je Goliath Graffix mali, rad sa nama je kao da imate sopstveni tim grafičkih dizajnera u kući.To jest, Goliath Graffix je svojim klijentima dostupan u svako vreme. Naravno, normalno ljudsko funkcionisanje diktira da bude kratkih pauza u usluživanju, ali u potrazi smo za kibernetičkim rešenjima.

Da li možete da rukujete našim velikim projektom?
Da. Gladniji smo od najvećih agencija, i činimo najviše što možemo da ih nadmašimo. Takođe, naš mali tim podrazumeva da smo spretni i da brzo možemo da napravimo izmene u projektima bez mnogo sati sastančenja.

Koje ste nagrade osvojili?
Za nas, nagrade podrazumevaju da je jedna agencija skupa. Mi nismo. Takođe, suviše smo zauzeti predavanjem sebe u radu,da bismo gledali da dobijemo nagrade.Ako su nagrade bitna stvar za vas,izmislićemo nekoliko koje zvuče adekvatno slavno,dodelićemo ih sebi,i poslati vam izdanje iz štampe.Published (Last edited): 04-11-2012 , source: http://graphicdesignerpasadena.com/faq/