Back to site
Since 2004, our University project has become the Internet's most widespread web hosting directory. Here we like to talk a lot about web servers, web development, networking and security services. It is, after all, our expertise. To make things better we've launched this science section with the free access to educational resources and important scientific material translated to different languages.

Naslovna strana

Šta je trace log?

 

Trace log je besplatan open source softver koji vam omogućava trenutno nadgledanje u realnom vremenu na bilo kom serveru. Osnovni cilj je da se grupišu sve srodne datoteke evidencije u jednom alatu, tako da ne morate da radite pretragu i da kopate da biste došli do njih. Ovaj alat vam omogućava da priložite sve log fajlove, kao što su Tomcat logs, WAS logs, IIS logs, itd

 

Ako je ovo prvi put da koristite Trace Log, potrebno je da ga konfigurišete i priložite sve neophodne evidencije datoteka. Jednom priloženi, konfiguracioni fajl će biti lokalno uskladišten u korisničkom profilu tog računara. Sledeći put kada ponovo koristite ovaj softver, on će automatski učitati konfiguraciju i vi odmah možete da počnete praćenje sadržaja dnevnika.

 

 

Preuzimanje

 

Ovde možete preuzeti najnoviju verziju Trace Log-a.

 

Trace Log Funkcije

 

Ovde su neke od glavnih karakteristika nove verzije:-

 

  1. Glavni Log objedinjuje i prikazuje čitav sadržaj dnevnika u jednom pregledu. Sadržaj evidencije iz svake datoteke su označeni bojom da se razlikuju od ostalog sadržaja dnevnika drugih log fajlova.
  2. Svaki log fajl ima svog ovlašćenog pregledača.
  3. Sposobnost da se stvori zajedno grupa log fajlova logova logičke grupe. Na primer, dnevnik grupa može predstavljati okruženje servera.
  4. Podesiva strategija čišćenja da skratite veličinu log fajla kada veličina log-a dosegne određenu vrednost.
  5. Brzo pokretanje aplikacija.
  6. Sposobnost za start/stop log fajlove, ili jedan po jedan, svi fajlovi unutar grupe ili sve fajlove u svim grupama.
  7. Automatsko ažuriranje softvera, provera svaki put kada se aplikacija pokreće.
  8. Podesite veličinu fonta.
  9. Zaključavanje/otključavanje pomeranja pregledača.
  10. Otvorite log fajl u nekom drugom tekst editoru.

 

Rešavanje problema

 

Ovaj softver zahteva najmanje JRE 6.x za svoj rad. Ako ne možete da pokrenete softver, molim Vas posetite http://java.sun.com/javase/downloads/index.jsp . Zatim, preuzmite i instalirajte najnoviji Java Runtime Environment (JRE). Konačno, ponovo pokrenite računar i ponovo pokušajte startovanje alata.

 

Kako da prijavite greške ili da zahtevate novu funkcionalnost

 

Ukoliko želite da prijavite nedostatak koji ste pronašli ili zahtevate da se nova funkcionalnost uključi u ovaj alat, pošaljite na https://sourceforge.net/tracker/?group_id=187920.

 

Kako da se povežete na ovaj projekt

 

Možete da ubacite ovaj ultra kul logo na svoju web stranicu. Samo kopirajte i nalepite ispod oznake u HTML datoteku.

 

<a href="http://tracelog.sourceforge.net/" title="Trace Log" >
<img border="0" src="http://tracelog.pbworks.com/f/logo.jpg" alt="Trace Log" />
</a>

Trace Log

Published (Last edited): 08-04-2013 , source: http://tracelog.pbworks.com/w/page/11526608/frontpage