Back to site
Since 2004, our University project has become the Internet's most widespread web hosting directory. Here we like to talk a lot about web development, networking and server security. It is, after all, our expertise. To make things better we've launched this science section with the free access to educational resources and important scientific material translated to different languages.

Noel-ovi Nuggets

  • Noel-ovi Nuggets

Nuggets su kratki i jasni primeri koji vam daju nešto što radi da bi vam pomogli da brzo dostignete brzinu. Ovi Nuggets su izrađeni u drvo veb stranica za brz i pogodan pristup.

Nagetsi za Java

Ovo je kolekcija jednostavnih Java primera sa objašnjenjima.

Instalacija: Napravite direktorijum koji se zove \java na Windows ili ~/java na Linux i raspakujte ovu datoteku u njemu. Dok se raspakiva, ona stvara direktorijum koji se zove javanuggets i postavlja drvo HTML datoteka i primera u njemu. Usmerite vaš veb pretraživač ka javanuggets\index.html da pretražite sadržaj.

Nuggets za Jini

Ovo je zbirka jednostavnih Jini primera sa objašnjenjima.

Instalacija: Kreirajte direktorijum koji se zove c:\sun\jini i proširite ovu zip datoteku u njemu. To će kreirati c:\sun\jini\nuggets pod-direktorijum sa veb stranicama i primerima ispod toga. Za obilazak sa vodičem, usmerite vaš veb pretraživač ka c:\sun\Jini\nuggets\index.html.

Nuggets za Quicktime

Ovo je zbirka primera i objašnjenja koja daju programeru brz ulaz u Quicktime programiranje. Primeri su u OSX/C, OSX/Java, i Windows/C.

Instalacija: Raspakujte i otvorite nuggets_quicktime/index.html datoteku sa vašim veb pretraživačem.

Nuggets iz Biblije

Ovo je zbirka kratkih misli i jednostavnih veština proučavanja Biblije koje će vam pomoći u vašem odnosu sa Bogom.

Instalacija: Ovo je samo-izdvajajuća datoteka. Preuzmite biblenuggets.exe datoteku i pokrenite je. Dok radi, biblenuggets direktorijum je kreiran i sve veb stranice i programi su smešteni u njega. Usmerite vaš veb pretraživač ka biblenuggets\index.htm datoteci.

Published (Last edited): 21-05-2013 , source: http://www.enete.com/download/#_nuggets_