Back to site
Since 2004, our University project has become the Internet's most widespread web hosting directory. Here we like to talk a lot about web servers, web development, networking and security services. It is, after all, our expertise. To make things better we've launched this science section with the free access to educational resources and important scientific material translated to different languages.

O Creately-ju

O Creately-ju , Kako je sve počelo i Upoznajte tim

U Creately-ju, Vaše iskustvo je bitno.

Ovde u Creately-ju, mi smo fokusirani na olakšavanje timovima da rade i sarađuju na svim vizuelnim stvarima. I mi to radimo pružajući Vam odličnu online aplikaciju koja je veoma lagana za korišćenje i izuzetno iskustvo korisničkog servisa, koje ćete voleti.

Principi koji nas vode

Fokus na Lakoću korisničke saradnje (Ease of Use
Collaboration) nije nuklearna fizika
Pružiti ‘Fenomenalno’ korisničko iskustvo

Priča o Creately

Započeli smo Creately zato što smo osetili da postoji prostor u vizuelnim alatkama za saradnju koji nije popunjen od strane učesnika na tržištu. Mi verujemo da aplikacije za dijagramiranje mogu biti grupisane u 2 tipa - lake za korišćenje, aplikacije za dijagramiranje niske vrednosti koje vam ne ostavljaju ništa više od statičnih slika, i high-end alatke koje mogu biti veoma korisne, ali su skupe i komplikovane za korišćenje.

Tokom poslednje 2 godine, Creately tim je vredno radio na građenju alatke za dijagramiranje koja je laka za korišćenje, a ima visoku vrednost, koja će vam uštedeti vreme i novac, bez obzira da li ste poslovni konsultant, web dizajner, software developer ili čak i student. Naša strast ka rešavanju realnog problema je dovela do toga da Creately bude predstavljen na vrhunskim konferencijama kao što su DEMO Fall '08 i TechCrunch 50.

Verujemo da velika kompanija nije jednostavno napravljena sa odličnim proizvodom - potreban joj je i odličan tim koji može da pruži najbolje iskustvo korisničkog servisa. Da bi vam pomogli, imamo potpuno oformljen tim za Podršku klijentima (Customer Support) sa politikom ‘Pratite Sunce’, tako da smo tu za vas kada vam trebamo. Ovo je usluga o kojoj ćete pričati svima.

Creately je lansiran javno u septembru 2009 sa desetinama hiljada korisnika koji već aktivno koriste naš servis. Od tada smo privukli stotine klijenata koji plaćaju i proširili smo naš tim da bi bili sigurni da ćemo ponuditi najbolje moguće iskustvo svojim klijentima.

I zahvaljujemo se za vaše divne e-mailove. Volimo da čujemo šta imate da kažete.

Pogledajte http://www.cinergix.com za više informacija.

Upoznajte međunarodni Creately tim

Creately je napravljen sa puno ljubavi od strane sjajnih momaka iz Cinergix Pty Ltd. Mi smo Australijanska kompanija sa timom koji je raširen po celom svetu, od Ujedinjenog Kraljevstva do Šri Lanke i skroz do Indonezije.

Želite da vidite gde se sve na svetu nalazimo? Pogledajte lokacije naših kancelarija na Google Maps.Želite da pričate/pišete o Creately?

Voleli bi smo da pišete o Creately ili čak i da samo koristite demo Creately za vaše lokalne interesne grupe ili prijatelje i kolege.

Evo nekoliko izvora koji vam mogu biti korisni:

Published (Last edited): 15-11-2012 , source: http://creately.com/about-us