Back to site
Since 2004, our University project has become the Internet's most widespread web hosting directory. Here we like to talk a lot about web development, networking and server security. It is, after all, our expertise. To make things better we've launched this science section with the free access to educational resources and important scientific material translated to different languages.

O Teleport-u VLKS

Naš najveći GUI vebspider, Teleport VLX ima intuitivan Teleport interfejs i to je projekat čiji je pristup zasnovam na jednostavnom korišćenju- ali takođe ima mogućnost skeniranja do 40 miliona adresa u jednom projektu. Kao Teleport Pro i Teleport Ultra, Teleport VLX može da obradi više servera u jednom projektu, dramatično poboljšava njegov protok. Njegova velika baza podataka, međutim, omogućava mu da rukuje ogromnom sajtovima i ima veliki broj servera, što vam omogućava da preuzmete mnogo više informacija u jednom projektu.

Teleport VLX ima takođe poboljšanu sposobnost vebspidera, imajući mogućnost istraživanja, filtriranja, i prepisivanja u odnosu na Teleport Pro. Njegove poboljšane sposobnosti omogućavaju da:

  • koristiti regularne izraze da precizira uključene, kao i isključene oblasti da puze

  • Određuje domena pseudonima za puzanje servere sa više imena

  • Pozajmite keš memoriju za kolačiće pregledača,što Vam omogućava da izvršite kompleksnu autentifikaciju sa pregledačem, a zatim puzi sa Teleportom

  • Ubrizgava prilagođena HTTP zaglavlja u server zahteva

  • Usklađuje odsutnu kopiju van mreže, tako da se stari fajlovi i siročad automatski uklanjaju

  • Kontrolne HTML oznake i ubrizgavanje meta tagova sa originalnim URL i datumom preuzimanja / vreme markica

  • koristi prilagodljive poruke kada prepisivanje linkove ka fajlovima unretrieved

Pored toga, Teleport VLX je sada u stanju da puzi HTTPS (Secure Server) sajtove.

Teleport VLX zahteva puno memorije da bi efikasno rukovodo. Preporučujemo da Vaša mašina ima 128 MB slobodne memorije za svaki milion skeniranih adresa. Mašine sa dovoljno memorije će raditi Teleport VLX sa maksimalnom brzinom i efikasnošću. Program se, međutim, radi sa manje RAM-a - samo će raditi sporije.

Published (Last edited): 20-05-2013 , source: http://www.tenmax.com/teleport/vlx/home.htm