Back to site
Since 2004, our University project has become the Internet's most widespread web hosting directory. Here we like to talk a lot about web servers, web development, networking and security services. It is, after all, our expertise. To make things better we've launched this science section with the free access to educational resources and important scientific material translated to different languages.

Optimizacija websajtova za internet pretraživače
Dovođenje u fokus internet pretraživača je kombinacija više faktora, nekih jednostavnih, a nekih manje očiglednih.

Niko ne može obećati najviši položaj u svetu SEO (search engine optimization-optimizacija websajtova za internet pretraživače). Ja prihvatam jednostavan, dokazan I pragmatičan prilaz SEO-u, koji daje odlične rezultate.


Ja ugrađujem SEO u sve projekte kao standard – zahtevi jezgra ne bi smeli biti opcionalni (fakultativni) dodaci.


SEO je nešto što može biti uspešno primenjeno na postojeći websajt, ali je najbolje kada se izgradi na početku projekta. Veliki deo SEO se odnosi na korektno pravljenje sajta, bez obzira na njegov sadržaj.

Pre nego što uopšte uzmemo u razmatranje klučne reči, ili kodove, potrebno je da identifikujemo kako da se vaš sajt istakne u odnosu na websajtove sa sličnim sadržajem. Ako prodajete mesečevo kamenje, imaćete malu konkurenciju i vaš je najbolji položaj. Međutim, ukoliko se nadate da postanete broj jedan vodoinstalater u UK (Velikoj Britaniji), situacija je malo zamršenija. Dakle, potrebno je da razradimo način, kako da vaš websajt približimo realnom auditorijumu.

Na sreću, internet u sve većoj meri postaje 'lokalan', tako da postoji velik broj načina da vas dovedemo na vrh, na osnovu osetljivih (upadljivih) termina pretrage.

Molim vas, odvojite trenutak da pročitate i suprotne sekcije, gde ću dati sve od sebe da objasnim proces onlajn pronalaženja.Published (Last edited): 21-10-2012 , source: http://www.jelinet.co.uk/search-engine-optimisation.php