Back to site
Since 2004, our University project has become the Internet's most widespread web hosting directory. Here we like to talk a lot about web development, networking and server security. It is, after all, our expertise. To make things better we've launched this science section with the free access to educational resources and important scientific material translated to different languages.

Новиот Сега

Source: http://www.philiphodgetts.com/books/the-new-now/

Оваа книга е за атмосферски тековната променетите околности - не само преживување, но просперитетна и расте.Има 150 страници џем се одликува со практични совети, идеи и инспирација за одгледување на вашиот бизнис денес.

Ако сте биле обрнувајќи внимание на вашиот бизнис во последно време, ќе знаеш клиенти мислам поевтини опрема треба да доведе до поевтини производството.Има еден "дете во подрумот" underbidding на секој чекор и многу од традиционалните извори на производство приходи едноставно се сушат.

Овие трендови се случува, но со доаѓањето на економската криза го забрза промени, додека на интернет е радикално изменета комуникација и ни донесе нови моќни алатки за комуникација со нови и постојни клиенти.

Ова е новиот Сега - новиот бизнис реалност - со нови можности и нови начини на одгледување на вашиот бизнис, без разлика дали на економски услови.

Се користи за да живееме во свет каде промена е новиот постојан каде што повеќето од правилата на ангажманот во бизнисот, со клиенти и пошироко во светот постојано се менува. Ако сте престојувале во производство или постпродукцијата бизнис за повеќе од неколку години, веќе сте го преброди значајна промена.

 

Се одликува со практични совети, идеи, инспирација

translated by JO
Published (Last edited): 29-03-2012 , source: http://www.philiphodgetts.com/books/the-new-now/