Back to site
Since 2004, our University project has become the Internet's most widespread web hosting directory. Here we like to talk a lot about web development, networking and server security. It is, after all, our expertise. To make things better we've launched this science section with the free access to educational resources and important scientific material translated to different languages.

Atura el correu brossa en sec!

Source: http://www.spam-cheetah.com/SpamCheetah

També en Youtube. Aquest vídeo il • lustra la famosa tarpit OpenBSD.

També en Youtube. Aquesta és la interfície web de SpamCheetah.

Els clients a l'Índia té l'opció de SpamCheetah en una caixa. Si us plau truqui al+91-9444874881 per a una instal • lació de prova de l'aparell a les seves instal.lacions.

SpamCheetah aparell quadre

Alguns clients a Chennai

gnsa logotip

Khazana logotip

La interfície web no funcionarà en Internet Explorer i Mozilla Firefox és el navegador preferit.

Correu electrònic Estratègies antispam i filtres d'spam en comparació

Enfocament Els venedors, les eines Pros Contres
L'anàlisi de continguts Spamassassin, dspam, el filtratge bayesià, CRM114 discriminador Molt popular filtre d'spam Els falsos positius, molt, molt lents i fa baixar les velocitats de processament de correu.Càrrega pesada en l'equip que realitza aquesta tasca. Molt propens a errors també. Requereix una gran quantitat de sessió de manteniment i el nadó.
Llistes grises amb gust de vainilla Disponible amb la majoria dels ATM i proveïdors comercials. Els exemples inclouen Qmail postgrey, i així successivament. No hi ha falsos positius. La taxa de captura bastant bona i es pot combinar això amb altres eines d'anàlisi de contingut. També raonablement ràpid. Correu s'alenteix per 4 hores o així. Taxa de detecció d'spam és baixa, ja que molts spammers saben com moure per la llista grisa.
OpenBSD llista grisa++ tarpit llista negra (SpamCheetah) Disponible en totes les instal • lacions d'OpenBSD, ve amb la base.No s'ha trobat en altres BSD o Linux. Correu brossa de molt alta taxa de captura.Molt ràpid, requereix de pocs recursos i no requereix cap intervenció manual. Zero falsos positius. Utilitza Berkeley DB, de manera que molt ràpid i pot executar en plataformes embegudes. Hi ha un retard inicial de 4 hores, però això passa només el primer cop. Després que el correu flueix a velocitat de cable. Pràcticament no és un problema.
Una combinació de diversos beuratges Molts proveïdors comercials com Barracuda i Ironport fer això. Fins i tot algunes de les solucions casolanes dels hackers de UNIX amb MTA de codi obert i altres eines com Spamassassin Bona taxa de captura d'spam. Solució de correu integrat, grans noms de la marca. Al client la comoditat i la popularitat. Molt car. Sovint no és necessari. Els falsos positius no es descarten.

Truqui per informació de vendes+91-9444874881

Published (Last edited): 27-02-2012