Back to site
Since 2004, our University project has become the Internet's most widespread web hosting directory. Here we like to talk a lot about web development, networking and server security. It is, after all, our expertise. To make things better we've launched this science section with the free access to educational resources and important scientific material translated to different languages.

Šта ti је potrebno


Beetlebrow моže da zadovolji sve Vašе online i offline potrebe dizajna.Mi radimo sve, od logoa do email hostinga.

Mi želimo da ne bude ne prilika prilikom kreiranja novog web sajta, menjanja starog, ili poboljš anja ranga pretraživača.Mi smo ovde da popunite praznine u Vašem pristupu dizajnu, obezbeđ ivanjem ekspertize i davanjem saveta koji su Vam potrebni.

Ako ste ovde to je zato što Vam je potreban web sajt vrhunskog kvaliteta a po povoljnoj ceni.Ali postoje brojni aspekti koje treba uzeti u razmatranje.Sa leve strane padajućeg menija nalazi se lista usluga koje pružamo.Ako ste početnik u ovome i niste sigurni šta vam je potrebno u daljem tekstu ćemo Vam sve pojasniti.

DA LI VAM JE POTREBAN WEB SAJT?


Ako niste sigurni zašto razmišljate o svom web sajtu, onda ćemo pokušati da Vam približimo argumente za i protiv u nastavku teksta.Ako to radite zbog toga sto i drugi rade isto, vredi da vidite naše mišljenje a pre donošenja daljih odluka.


LOGO I BRENDIRANJE


Novom poslu je svakako potrebna reklama.Ako ste samostalni preduzetnik logo Vam verovatno neće trebati jer i graficki dobro osmisljeno trgovačko ime može da posluži, ali nije na odmet posedovati logo.Mi ne radimo samo logoe, mi Vam pomažemo u svim aspektima reklamiranja .

SADRŽАЈ


Sa logom na svom mestu, razmišljate o sadržaju svog sajta.Koju poruku želite da pošaljete.Da li ste već napisali tekst.Mi možemo da Vam pružimo pomoć pri pisanju teksta i njegovom editovanju ako Vam je potrebna a od strane iskusnih profesionalaca i novinara, koji su tu da Vam naprave ili poboljsaju sadrzaj Vašeg web sajta.Ako ne znate šta da napišete pozovite nas na broj 01980 556432 i porazgovaraćemo o tome kako da pošaljete svoju poruku na najbolji način.

FOTOGRAFIJE


Web sajtovima su porebni vzuelni stimulansi.Neki su deo dizajna, neki su ilustrativni a mi Vam možemo obezbediti oba u procesu dizajniranja.Možda su Vam potrebne fotografije proizvoda ili fotografije u okviru profila zaposlenih a u kom slučaju Vam možemo pomoći fotografisanjem na licu mesta ili u studiju.

DIZAJN SAJTA


Ovde ste da bi Vam sajt izgledao što je moguće bolje, a naš proces dizajniranja će vam pomoci baš u tome.Kada dogovorimo detalje vezane za dizajn, tekst i fotografije za sajt, krećemo na posao i pravimo ga.


REGISTRACIJA DOMENA


Ako već imate web adresu , ( Vaše “ime” na web mreži, naše je beetlebrow.co.uk), mi možemo upravljati sa njime ili ga ostaviti Vama na upravljanje ako tako želite.Ako ga još uvek nemate, možemo da vidimo šta bi bilo najbolje za Vas, da ga kupimo i upravljamo njime.

SITE HOSTING OPCIJE


Mi pružamo podršku skoro svim sajtovima naših klijenata, tako što ih dodajemo na naš server visoke brzine.Ako želite sami da houstujete svoj sajt mi posedujemo infrastrukturu i za to od Unix servera do Windows baziranih servera.


PRETRAŽIVAČI


Naši web sajtovi su pravljeni po najvišim standardima da bi bili izuzetno laki za korišćenje.To znaci da kad ih jednom registrujemo na Google, Yahoo, MSN, Ask Jeeves itd., ovi pretaživači će ih “lajkovati”. Medjutim, možemo učiniti više kako bi poboljšali pozicije na pretraživačima.To uključuje kampanje za bolje pozicioniranje linka, optimizaciju ključne reči (key word), i plaćanje po pregledu (pay per click).

DA LI VAŠ WEB SAJT RADI ZA VAS?


Želite da pratite napredak Vašeg web sajta.Naši statistički paketi Vam omogućavaju da pratite koliko ljudi posećuje Vaš sajt, koje su najpopularnije i najmanje popularne stranice Vašeg sajta, kao i mnoge druge opcije.

Ako imate bilo koja pitanja, onda pogledajte deo sa najčesće postavljanim pitanjima (FAQs) ili pogledajte ostatak ovog odeljka preko linkova na vrhu leve kolone.
Published (Last edited): 09-10-2012 , source: http://www.beetlebrow.co.uk/what-do-you-need