Back to site
Since 2004, our University project has become the Internet's most widespread web hosting directory. Here we like to talk a lot about web servers, web development, networking and security services. It is, after all, our expertise. To make things better we've launched this science section with the free access to educational resources and important scientific material translated to different languages.

SWT Kontrole


 novocode.com

SWT Kontrole

Ova stranica sadrži SWT kontrole koje sam razvio kao deo Novocode Application Framework-a. Sve kontrole na ovoj stranici su dostupne pod uslovima Eclipse Public License v1.0 (vidi pojedinačne Java izvorne datoteke za detalje). Možete preuzeti sve kontrole u jednom paketu kao deo Naf distribucije.

 • CustomSeparator: Slučajevi iz ove klase su ne-autohtoni linije separacije.

  Stilovi:
  SHADOW_IN, SHADOW_OUT, SHADOW_NONE, HORIZONTAL, VERTICAL
  Događaji:
  (none)

  Napomena: Samo jedan od SHADOW_IN , SHADOW_OUT i SHADOW_NONE može biti specifikovan. Ako nije navedeno, koristi se SHADOW_IN zadata vrednost. Ako je navedeno SHADOW_NONE , nacrtana je jedna linija s tekstom kontrolne boje. Samo jedan horizontalni i vertikalni može biti specifikovan. Zadati je vertikalni.

 • FramedComposite: Slučajevi iz ove klase su kompoziti sa granicama oko sadržaja.

  Stilovi:
  SHADOW_NONE, SHADOW_ETCHED_IN, SHADOW_ETCHED_OUT, SHADOW_IN, SHADOW_OUT
  Događaji:
  (none)

  Napomena: Samo jedan od navedenih stilova može biti specifikovan. Zadati, ako nema eksplicitno navedenog stila, je SHADOW_ETCHED_IN. SHADOW_NONE privlači solidnu 1px granicu u boji dodatka.

 • Hyperlink: Nalepnice Hyperlinka.

  Ova kontrola prikazuje jedan red teksta (opciono podvučenog) koji može klikom poslati kao Selection događaj. Boje za tekst i liniju podvlačenja u normal modu, hover miša i aktivno stanje mogu se postaviti nezavisno. Tekst može sadržati mnemonički karakter za otvaranje linka preko tastature. Ako je kontrola stvorena sa NO_FOCUS stilom, ona prihvata fokus tastature i može se pokrenuti uz pomoć tipke RETURN i SPACE, dok je fokusirana.

  Napomena:Ova kontrola se ne treba menjati van svog minimuma / željene veličine.

  Stilovi:
  NO_FOCUS
  Događanja:
  Selekcija

 • LiveSashForm: Kao i standardni SashForm, LiveSashForm izlaže svoju decu u redu ili koloni (kao što je navedeno u orijentaciji) i stavlja Sash između dece. Jedno dete može maksimalno zauzeti celu veličinu LiveSashForm-a. Relativna veličina dece može biti specifikovana pomoću težine.

  LiveSashForm podržava sledeće dodatke:

  • Ukoliko je LiveSashForm stvoren u NO_LIVE_UPDATE stilu, granica dece se ažurira u realnom vremenu, kada se prevuče Sash.
  • Granica može biti dodeljena pojedinim dodacima dece pozivom setChildBorder(). Ovo ima isti učinak kao i stavljanje dodataka dece u FramedComposites, osim kada granice postanu deo susednih krila, čime deo koji se može prevući postaje veći bez konzumiranja dodatnog prikaza nekretnina.

  Izbor događaja je otkazan kada su težine promenjene.

  Stilovi:
  HORIZONTAL, VERTICAL, LiveSashForm.NO_LIVE_UPDATE
  Događanja:
  Selekcija

 • SizeGrip: Zahvat neizvorne veličine koji izgleda (i pruža osećaj) kao onaj izvorne Win32 veličine.

  Prijanjanje SHADOW_IN stila uzrokuje da istaknute linije budu izvučene na desnoj strani i na dnu granice. Ovaj stil treba koristiti prilikom postavljanja veličine tako da prijanja vrhu u donjem desnom uglu. FramedComposite sa stilom SHADOW_IN. Ako je STAN stil postavljen, veličina zahvata je nacrtana u stilu Windows XP umesto normalnog Windows Classic stila.

  Stilovi:
  SHADOW_IN, FLAT
  Događanja:
  (none)

  NAPOMENA: Vidljivost ovog dodatka je pod "maksimalnom" kontrolom oklopa. Veličina zahvata je skrivena kada je oklop maksimalan, čak i ako je vidljiv, pozivom setVisible(true). getVisible() uvek vraća vrednost seta sa setVisible-a (). IsVisible () vraća pravu vidljivost, kao i obično.

  Novo u 1.6: Bolja veličina za prirodniji izgled i osećaj. Veličina prozora nije obnovljena više od jedanput u 25ms, kako bi se smanjio broj nepotrebnih prefarbanih delova.

  Novo u 1,8:Možete da specifikujete roditelja Composite i drugačije od oklopa koji će biti promenjen od strane SizeGrip-a.

 • BalloonWindow: Oklop - omot koji stvara balone - popup prozore.

  Po defaultu, balon - prozor nema naslovni bar ili sastav kontrole. Sledeći stilovi su podržani:

  • SWT.ON_TOP - Držite prozor na vrhu drugih prozora
  • SWT.TOOL - Dodajte drop shadow na prozor (na podržavanim platformama)
  • SWT.CLOSE - Prikaži "close" kontrolu na naslovnoj traci (podrazumeva SWT.TITLE)
  • SWT.TITLE - Prikaži naslov-bar

 • InternalShell i DesktopForm: Cross-platform implementacija MDI-poput unutrašnjih oklopa koji mogu biti smešteni na desktop obrazac kontrole unutar jednog SWT oklopa, slično JInternalFrame u Swing-u.

  Za razliku od drugih kontrola na ovoj stranici, InternalShell implementacija se sastoji od nekoliko klasa, tako da je ne nude kao zasebno preuzimanje. Možete je dobiti kao deo Naf distribucije.

Slike


CustomSeparator (senka: urezana) ispod tool-bara, FramedComposite (senka: u) oko status-bara, LiveSashForm sadrži okno 1 + naslov i okno 2, SizeGrip u donjem desnom uglu:

[Screenshot]


Povlačenje Sash-a u LiveSashFrom-u:

[Screenshot]

Imajte na umu da je izgled je izmenjen, a Sash prevučen i da oblast Sash-a koji se može prevući obuhvata susedne granice.


Unutrašnji demo Oklopa pokazuje dva InternalShells-a (Unutrašnja Oklopa) na DesktopForm-u:

[Screenshot]


Prozor s dve kontrole hiperlinka,od kojih jedan pokazuje podvučeno (miš iznad naglašenog):

[Screenshot]


BalloonWindow sa tittle-barom (koja se sastoji od ikona, naslova teksta i "close" kontrole):

[Screenshot]
  

Published (Last edited): 17-01-2013 , source: http://www.novocode.com/swt/