Back to site
Since 2004, our University project has become the Internet's most widespread web hosting directory. Here we like to talk a lot about web servers, web development, networking and security services. It is, after all, our expertise. To make things better we've launched this science section with the free access to educational resources and important scientific material translated to different languages.

Smouter - Wordperfect Jezički Asistenti

Wordperfect Jezički Asistenti

WordPerfect Office 3 WordPerfect nudi fine setove karaktera za jezike koji nemaju latinicu. Jedini nacin kako da ih kucate je da koristite ctrl-w (window simboli). Ja sam stvorio grckog, jevrejskog i cirilicnog WP Asistenta da bih omogucio da kucanje ovih jezika bude lako i jasno. Imate osecaj da imate kompletan procesor reci za jedan od ovih jezika. Oni su besplatni i mozete ih skinuti odavde.

Greek WP AssistantWP Asistent za grcki

WP poseduje odlicnu postavku karaktera za grcki jezik. U svakom slucaju nije lako iskucati vise od nekoliko karaktera, posebno kada su u pitanju komplesni karakteri.

WP Asistent za grcki ima za cilj da pojednostavi i pojasni za grcki jezik. Dostupan je u pet WordPerfect verzija. Kliknite na WP-verziju koju Vi koristite.


 Hebrew WP Assistant WP Asistent za hebrejski

WP poseduje odlicnu postavku karatktera za hebrejski jezik i sa svakom novom verzijom postaje bolji. Kucanje hebrejski karaktera, u svakom slucaju nije jednostavno. Kombinacija suglasnika i samoglasnika je prilicno kompleksna, a tekst cete unositi sa desna na levo.

WP Asistent za hebrejski ima za cilj da pojednostavi i pojasni hebrejski. Dostupan je u pet WordPerfect verzija. Kliknite na WP-verziju koju Vi koristite. Naravno, Win ce dati najbolje rezultate. Bicete iznenadjeni koliko toga je moguce sa starijim verzijama.


 Cyrillic WP Assistant WP Assistant za cirilicu

Kompletna postavka cilrilicnih karktera ima za cilj da omoguci kucanje ruskog jezika, kao i ostalih srodnih jezika, a to su: srpski, hrvatski itd. WA za cirilicu je primarno stvoren za kucanje ruskih karaktera na latinicnoj tastaturi (US, UK itd.). Poseduje sve karktere takozvane ruske 3 tastature i jos nekoliko. Stvorena je na osnovu specifikacija Keele Univerziteta (U.K.) i dostupna je u cetiri verzije.

Published (Last edited): 20-05-2013 , source: http://www.smouter.net/docs/wordperfect-language-assistants.htm